VABILO NA INTENZIV RAZSVETLJENJA – 25. – 30. avgusta 2020 (Smolnik)

Intenziv razsvetljenja je izredno dinamična tehnika duhovnega razvoja, ki je sestavljena iz kombinacije vzhodne in zahodne modrosti. Iz vzhoda je meditacija na določena vprašanja (Kdo sem jaz?…), iz zahoda pa pozorno poslušanje in komunikacija. Za vsakogar, ki ima resnično željo in hotenje po razsvetljenju, se v ljubečem okolju, polnem podpore, ljubezni in razumevanja in dobrih pogojih za delo na sebi, začnejo dogajati čudeži. Ta čudež pa je notranja preobrazba, samospoznanje, ki da pečat za celo življenje.

Namen intenziva razsvetljenja je doživeti resnico o sebi, drugih, življenju. Resnica je samo ena, ki je absolutna, dokončna. Kdor se razsvetli to spozna in tega mu nihče več ne more vzeti. Človek mora spoznati kdo v resnici je, drugače niti ne bo vedel kaj hoče in kam gre v življenju.

Razsvetljenje ni privilegij peščice izbranih, ampak je na voljo vsakomur, ki si to resnično želi. Če si to ti, potem pridi, dobrodošel(a). Intenziv je primeren za vse in ne zahteva nikakršnega predznanja. Zaradi intenzivnega dela ni primeren le za srčne in duševne bolnike. 

Nekatere izjave udeležencev intenziva:

Greta Tepina:

Našla sem višji cilj, višji smisel življenja. Ker sem doživela trenutek razsvetljenja, zdaj vem, da to ni samo nekaj, kar piše v knjigah. Ko doživiš Resnico, ne moreš več bežati, ker te vedno bolj privlači. Všeč so mi tudi pristni odnosi z ljudmi, ki jih prej sploh nisem poznala. Intenziv mi je odprl vrata na duhovno pot.

Edo Kolar:

Na intenzivu sem prvič začutil, kaj je to duhovnost. Spremenil mi je življenje. Doživel sem stvari, o katerih se mi ni niti sanjalo, najlepših doživetij pa se ne da niti približno opisati. Da se jih le doživeti in mislim, da so v teh kriznih časih taka doživetja prepotrebna.

Edin Saračević:

Dosegel sem boljše poznavanje samega sebe in svojih sposobnosti, zaradi česar lažje sledim svojim nagnjenjem in lažje izražam samega sebe. Zvedel sem kaj hočem in česa nočem. V odnosih z drugimi lažje in bolje komuniciram.V sebi sem našel mir.

 

 

Kraj intenziva: mladinski dom na Smolniku, Pohorje (Smolnik 38, 2342 Ruše)

Datum : 25. – 30. avgusta 2020

Cena: 130 eur – vključuje 5-dnevno vodenje, organizacijo, svetovanje po delavnici. Popust 20 eur za udeležence predhodne delavnice dihanja.

Plačilo in pogoji: izpolnjena prijavnica in plačana prijavnina najkasneje do 23. avgusta 2020.

Če ti je cena za udeležbo resna ovira, želja za Resnico pa velika, ima organizator možnost plačila na več obrokov. Pokliči in dogovorili se bomo.

Začetek: nedelja, 25. avgusta 2020ob 18h, zaključek: petek, 30. avgusta 2020ob 14h.

Najmanjše število udeležencev: 10

 

 

Cene bivanja (polni penzion-vegetarijanski meni):

v 1-posteljni sobi 45 €/dan; v 2-posteljni sobi 35 €/dan; v več-posteljni sobi 30 €/dan;

v spalni vreči v dvorani ali v lastnem šotoru 25 €/dan;

Dnevni obiskovalci: zajtrk 3 €, kosilo 8 €, večerja 6 €.

 

 

Odgovorni organizator, informacije in prijava:

DRUŠTVO in TURISTIČNA AGENCIJA IZVIR  00386 (0)3 71 33 100

041 76 96 86 (Janko); 041 931 540 (Katarina);

031 33 60 40 (Mateja); 051 677 712 (Jolanda)

041 41 12 90 (Bojan), boyan.gorenc@gmail.com

www.izvir.com; izvir@izvir.com; www.boyan.si; fb društvo izvir

 

 

Vodi: Bojan Gorenc, mojster Intenziva Razsvetljenja; 041 41 12 90

Do zdaj je na njegovih intenzivih sodelovalo že na stotine udeležencev. Prvega je vodil ravno na Smolniku leta 1992.

 

PRIJAVNICA

 

Povpraševanje

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.