RITM SCENAR SPORT

K sreči imamo na voljo  “mlajšega bratca”  SCENAR-ja. To so aparati iz družine Ritm Scenar Sport, ki so prilagojeni za domačo uporabo vsakega posameznika. Princip delovanja je enak, le da ima manjše število funkcij in manjšo zmogljivost v modifikaciji impulza. SCENAR je fizioterapevtska metoda  21. stoletja, ki ima za osnovo delovanje na biološko aktivne točke in cone na koži z pomočjo nevroimpulza.

SCENAR terapija aktivira notranje obrambne mehanizme telesa in v telesu vključi procese samoobnavljanja. S tem izboljšuje funkcionalnost in pomaga povrniti, ohranjati in optimizirati splošno zdravstveno stanje ter krepiti imunski sistem.

RITM SCENAR SPORT je “domači zdravnik” za vso družino in ob vsakem trenutku. Primeren je za uporabo vseh generacij in ga lahko uporabljamo tudi sami na sebi. Torej je hitra in učinkovita pomoč, ki je vedno pri roki “tukaj in zdaj”.  Skupaj z aparatom vsak dobi natančna in slikovno podprta navodila za uporabo.  Sodobni aparati iz družine SCENAR so ergonomsko oblikovani in preprosti v uporabi, so majhni in prenosljivi.

Terapija z aparati SCENAR se lahko izvaja ob različnih akutnih in kroničnih stanjih ter kot preventivni ukrepi in rehabilitacijska podpora.  SCENAR terapija nima neželjenih stranskih učinkov. Obstajajo le relativne kontraindikacije za uporabo:

  • vsajeni srčni spodbujevalnik
  • prvo tromesečje nosečnosti
  • samopomoč pri alkoholni intoksikaciji
  • individualna preobčutljivost na električni tok

 

Povpraševanje

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

 
Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.