Tummo-Rebirth – 30. oktober 2019 v Ljubljani

LANGERHOLC•OLY

 

Želite pridobiti orodje s katerim lahko proaktivno in dolgoročno prevzamete skrb in odgovornost za svoje zdravje in vitalnost? Bi radi zvedeli kako lahko že z majhnimi in preprostimi koraki bistveno vplivate na telesne, mentalne, čustvene in duhovne procese. Spoznajte celostno metodo, ki vam lahko spremeni način razmišljanja in življenski stil, da zaživite v radosti, zdravju in harmoniji.

VABLJENI NA

Promocijsko predstavitev in delavnico Tummo-Rebirth Dihalne tehnike (Tu-Re) z Bojanom Gorencem v sredo, 30.10.2019 ob 18h, v butičnem centru za dušo in telo ANIMA SOMA, Vodovodna 99, Ljubljana.

Bojan Gorenc je samostojni raziskovalec Indije, podjetnik, mojster Intenziva Razsvetljenja, terapevt za čiščenje uma, avtor dveh knjig, trener tenisa … Vodi posebne programe v Indijo, deželo, ki jo je obiskal že več kot 70-krat, pripravlja predavanja in seminarje, v zadnjem času pa sodeluje pri razvoju  TU-RE dihalne tehnike.

METODA, KI MI JE SPREMENILA ŽIVLJENJE IN ME VSAK DAN ZNOVA PRIPRAVI NA NOVE IZZIVE – Brigita Langerholc

Čeprav se zdi, da je dihanje nekaj povsem samoumevnega, devet od desetih odraslih ne diha pravilno, je za Cosmpolitan povedala klinična psihologinja Belisa Vranich. “Večina odraslih  diha plitvo, zato zrak pride le v zgornji del pljuč. Naše telo za takšno dihanje ni zasnovano, zato se počuti ogroženo, količina stresnih hormonov v njem naraste, srce začne biti hitreje, krvni tlak se poviša, imunski sistem je okrnjen.”

Kako lahko to pri sebi spremenimo?

DIHANJE

Ena od odličnih motivacijsko-energetskih tehnik, ki prinaša TAKOJŠEN, pa tudi dolgotrajni učinek je Tu-Re tehnika, ki izhaja iz budističnega učenja Tummo kar pomeni notranji ogenj, v kombinaciji z Rebirth tehniko dihanja (ponovno rojstvo). Ob pravilni izvedbi lahko spremenimo svoje notranje biokemično okolje. Koristi te dihalne tehnike so večplastne in neverjetne. Temeljijo na dokazanih in merljivih rezultatih, ki jih boste lahko tudi sami izmerili.

 

Nekatere koristi tovrstnega dihanja:

 • večja odpornost na stres,
 • boljše psihofizične oziroma športne sposobnosti: 10-20% boljša zmogljivost,
 • avtomatično bolj zavestno in globoko dihamo (več kisika v celicah),
 • boljša prekrvavljenost,
 • krepitev kardiovaskularnega sistema,
 • boljša spolnost
 • alkaliziranje telesa,
 • hitrejše okrevanje in regeneracija,
 • uravnavanje telesne teže,
 • povečana življenjska moč in vitalnost,
 • harmonizira fizično, mentalno, čustveno in duhovno področje,
 • merljivi rezultati.

Še veliko več o koristih boste izvedeli na sami delavnici.

Namen delavnice je, da postanete samostojni pri izvajanju Tummo-Rebirth dihalne tehnike. Delavnica je kompleksna in vsebuje veliko informacij, praktičnega dela, meritev, izmenjave izkušenj in ključne smernice ter uporabo orodij za samostojno izvajanje. 

 

Trajanje delavnice:  cca 3 ure

Cena: 40 EUR; Prijave in plačilo v Anima Soma centru

Število udeležencev je omejeno na 8.

S seboj prinesite armafleks in manjši vzglavnik ter vodo. Potrebujete še štoparico na telefonu ali uro s sekundnim merjenjem. Oblačila naj bodo lahkotna. Pred delavnico ni priporočljivo obilno obedovati, ne pridite pa lačni.

‘get high on your own supply’

 

Povpraševanje

Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

Show Buttons
Hide Buttons

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.